معرفی اجمالی
سیر سیاه سرمد بدین صورت که سیر سفید خام یا معمولی را به مدت 60 الی 70 روز در ظروف و دمای مناسب گرفته است تولید میشود. در این مدت فرآیند تخمیر صورت گرفته و به مرور رنگ آن را سیاه میکند. در این مدت سیر حالت ژله ای پیدا میکند رنگ آن سیاه می شود و مزه شیرینی پیدا می کند. سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه ی انواع غذا به کار گرفته می شود.
مشخصات سیر سیاه ممتاز سرمد - 500 گرم بسته 2 عددی
محل تولید: | کاشان |
---|---|
شکل ظاهری: | کامل |
وزن: | 500 گرم |
استان تولید: | اصفهان |
سایر توضیحات: | قبل از استراحت از سیر سیاه استفاده نکنید ، زیرا به دلیل خاصیت انرژی زایی بالا ممکن است موجب بی خوابی شود. ورزشکاران سیر سیاه را به وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند. سیرسیاه رامیتوانید در دمای منزل داخل پلاستیک یا شیشه به مدت طولانی مدت نگه دارید. |
ارگانیک: | بله |
ابعاد بستهبندی: | 8x16x17 |
فروشندگان
دیجیکالا
وبسایت فروشگاه
109,000تومان
167,692.3%35