معرفی اجمالی
غنچه گل محمدی یکی از انواع گل سرخ و متعلق به گیاهانی از خانواده Rosaceae است. نخستین زادگاه این خوش عطر و پر خاصیت، سرزمین ایران کهن است. از آنجایی که گلهای محمدی ایرانی، در آب و هوای سرد و خشک کاشته و کشت میشوند،به همین دلیل معمولا فاقد انواع آفات و بسیار ارگانیک هستند. در تولید غنچه گل محمدی خشک ایرانی، به هیچ عنوان از آفت کشها و سموم استفاده نمیشود، به همین دلیل، کیفیت بسیار بالایی دارند. این گل اغلب در مناطق مرتفع و خشک کشت میشود. غنچه گل محمدی نام نوعی گل رز است که از برخی نمونه های آن گلاب میگیرند. این گونه از رز مقاومت بالایی در مقابل کمآبی دارد و در شهرهای بزرگ به خوبی رشد میک
مشخصات غنچه گل محمدی آنید - 160 گرم بسته 4 عددی
سایر توضیحات: | موارد استفاده از غنچه گل محمدی خشک شده در تهیه شیرینی جات و آشپزی ها استفاده زیادی شده و از عطر و طعم لذت بخش آن استفاده می کنند و همچنین ممکن است از خشک شده آن برای تزیین غذا استفاده کنند. همچنین برای خوشبو کردن فضا و یابه عنوان ادویه در غذا استفاده می شود. یکی از پر کاربرد ترین موارد استفاده از غنچه گل محمدی،دمنوش خوش طعم گل محمدی می باشد. منع مصرف بیماران تالاسمی،کلیوی (به خاطر دارابودن ویتامین cفراوان) و زنان باردار |
---|---|
نوع بستهبندی: | جعبهای |
اجزای تشکیلدهنده: | موارد استفاده از غنچه گل محمدی خشک شده در تهیه شیرینی جات و آشپزی ها استفاده زیادی شده و از عطر و طعم لذت بخش آن استفاده می کنند و همچنین ممکن است از خشک شده آن برای تزیین غذا استفاده کنند. همچنین برای خوشبو کردن فضا و یابه عنوان ادویه در غذا استفاده می شود. یکی از پر کاربرد ترین موارد استفاده از غنچه گل محمدی،دمنوش خوش طعم گل محمدی می باشد. منع مصرف بیماران تالاسمی،کلیوی (به خاطر دارابودن ویتامین cفراوان) و زنان باردار |
شماره پروانه بهداشت: | 65/1046-24 |
وزن بستهبندی: | 160 گرم |
ارگانیک: | بله |
ابعاد بستهبندی: | 9x18x11 سانتیمتر |